Julebuffeter og tapas

Se tilkøb til alle julebuffeter nederst på siden

Kold Juleplatte

Min. 6 kuverter. Bliver anrettet på en platte som er klar til at sætte på bordet. Alt er koldt.

  • Marineret sild med løgringe og karrysalat
  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Rejer med æg og mayonnaise
  • Ribbensteg med rødkålssalat
  • Hønsesalat med stegte svampe og bacon
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

Pris pr. kuvert 155 kr.


Julebuffet 1

Min. 6 kuverter

  • Marineret sild med løgringe og karrysalat
  • Vendsysselsk grønlangkål
  • Brunede kartofler
  • Stegt julemedister
  • Sennep og rødbeder
  • Glaseret juleskinke

Pris pr. kuvert 140 kr.


Julebuffet 2

Min. 6 kuverter

  • Marineret sild med løgringe og karrysalat
  • Stegt fiskefilet med remoulade og citron
  • Vendsysselsk grønlangkål
  • Brunede kartofler
  • Sennep og rødbeder
  • Stegt julemedister
  • Glaseret juleskinke
  • Pandestegte frikadeller
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

Pris pr. kuvert 180 kr.


Julebuffet 3

Min. 6 kuverter

  • Marineret sild med løgringe og karrysalat
  • Røget laks på salatbund serveret med syltede urter, asparges og sauce verte
  • Hjemmelavet rejesalat med æbler og blegselleri
  • Stegt fiskefilet med remoulade og citron
  • Vendsysselsk grønlangkål
  • Brunede kartofler
  • Sennep og rødbeder
  • Stegt julemedister
  • Glaseret juleskinke
  • Pandestegte frikadeller
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

Pris pr. kuvert 240 kr.


Julebuffet 4

Min. 10 kuverter

  • Marineret sild med løgringe og karrysalat
  • Varmrøget peberlaks på salatbund serveret med limemarineret rejer, asparges og sauce lime
  • Pandekageroulade med hvid fiskemousse og porrecreme på sprød salat serveret med crudite af sprøde urter og sauce verte
  • Stegt fiskefilet med remoulade og citron
  • Vendsysselsk grønlangkål
  • Brunede kartofler
  • Stegt julemedister serveret med sennep og rødbeder
  • Glaseret juleskinke
  • Timianstegt andebryst med rødkålssalat
  • Pandestegte frikadeller
  • Lun leverpostej med bacon
  • To slags ost med druer og peberfrugter
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

Pris pr. kuvert 290 kr.


Mortens Julebuffet

Min. 6 kuverter

  • Marineret sild med løgringe og karrysalat
  • Rejer med halve æg og mayonnaise
  • Stegt fiskefilet med remoulade og citron
  • Vendsysselsk grønlangkål
  • Høns i asparges med tarteletter
  • Ribbensteg med rødkål                           
  • Stegt julemedister med sennep og rødbeder
  • Glaseret juleskinke med brunede kartofler
  • Lun leverpostej med champignon og bacon     
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

Pris pr. kuvert 250 kr.


Tilkøb til alle julebuffeter

  • Stegt fiskefilet med remoulade og citron. Pris pr. kuvert 25 kr.
  • Rejer med halv æg og mayonnaise. Pris pr. kuvert 25 kr.
  • Røget laks med asparges og sauce lime. Pris pr. kuvert 30 kr.
  • Gravad laks med sennep/dild dressing. Pris pr. kuvert 30 kr.
  • Sylte med sennep og rødbeder. Pris pr. kuvert 26 kr.
  • Frikadeller med rødkålssalat. Pris pr. kuvert 25 kr.
  • Ribbensteg med rødkål. Pris pr. kuvert 36 kr.
  • Timianstegt andebryst med rødkålssalat. Pris pr. kuvert 40 kr.
  • Lun leverpostej med champignon og bacon. Pris pr. kuvert 30 kr.
  • Høns i asparges med tarteletter. Pris pr. kuvert 40 kr.
  • Brie med druer og peberfrugter. Pris pr. kuvert 42 kr.
  • Ris a la mande med kirsebærsauce. Pris pr. kuvert 45 kr.
  • Brød og smør. Pris pr. kuvert 25 kr.

Mortens juletapas

Min. 6 kuverter

  • Appelsinmarineret julelaks med krydderurter serveret med grillet asparges og appelsincreme
  • Pandekagerulle med hvid fisk serveret med tigerrejer og limecreme
  • Rosastegt andebryst serveret med syltede bær og ærteskud
  • Røget svinemørbrad serveret med stegte bøgehatte og rødbedepesto
  • Seranoskinke serveret med crudite af syltede urter og trøffelolie
  • Sliders miniburger med krydret flæskesteg og rødkålssalat
  • To slags ost serveret med marineret abrikoser
  • Cheesecake med kirsebær

Pris pr. kuvert 280 kr.

  • Brød og smør. Pris pr. kuvert 25 kr.