Se tilkøb til alle julebuffeter nederst på siden
Kold Juleplatte
Min. 6 kuverter. Bliver anrettet på en platte som er klar til at sætte på bordet. Alt er koldt.
- Marineret sild med løgringe og karrysalat
- Fiskefilet med remoulade og citron
- Rejer med æg og mayonnaise
- Ribbensteg med rødkålssalat
- Hønsesalat med stegte svampe og bacon
- Ris a la mande med kirsebærsauce
Pris pr. kuvert 155 kr.
Julebuffet 1
Min. 6 kuverter
- Marineret sild med løgringe og karrysalat
- Vendsysselsk grønlangkål
- Brunede kartofler
- Stegt julemedister
- Sennep og rødbeder
- Glaseret juleskinke
Pris pr. kuvert 140 kr.
Julebuffet 2
Min. 6 kuverter
- Marineret sild med løgringe og karrysalat
- Stegt fiskefilet med remoulade og citron
- Vendsysselsk grønlangkål
- Brunede kartofler
- Sennep og rødbeder
- Stegt julemedister
- Glaseret juleskinke
- Pandestegte frikadeller
- Ris a la mande med kirsebærsauce
Pris pr. kuvert 180 kr.
Julebuffet 3
Min. 6 kuverter
- Marineret sild med løgringe og karrysalat
- Røget laks på salatbund serveret med syltede urter, asparges og sauce verte
- Hjemmelavet rejesalat med æbler og blegselleri
- Stegt fiskefilet med remoulade og citron
- Vendsysselsk grønlangkål
- Brunede kartofler
- Sennep og rødbeder
- Stegt julemedister
- Glaseret juleskinke
- Pandestegte frikadeller
- Ris a la mande med kirsebærsauce
Pris pr. kuvert 240 kr.
Julebuffet 4
Min. 10 kuverter
- Marineret sild med løgringe og karrysalat
- Varmrøget peberlaks på salatbund serveret med limemarineret rejer, asparges og sauce lime
- Pandekageroulade med hvid fiskemousse og porrecreme på sprød salat serveret med crudite af sprøde urter og sauce verte
- Stegt fiskefilet med remoulade og citron
- Vendsysselsk grønlangkål
- Brunede kartofler
- Stegt julemedister serveret med sennep og rødbeder
- Glaseret juleskinke
- Timianstegt andebryst med rødkålssalat
- Pandestegte frikadeller
- Lun leverpostej med bacon
- To slags ost med druer og peberfrugter
- Ris a la mande med kirsebærsauce
Pris pr. kuvert 290 kr.
Mortens Julebuffet
Min. 6 kuverter
- Marineret sild med løgringe og karrysalat
- Rejer med halve æg og mayonnaise
- Stegt fiskefilet med remoulade og citron
- Vendsysselsk grønlangkål
- Høns i asparges med tarteletter
- Ribbensteg med rødkål
- Stegt julemedister med sennep og rødbeder
- Glaseret juleskinke med brunede kartofler
- Lun leverpostej med champignon og bacon
- Ris a la mande med kirsebærsauce
Pris pr. kuvert 250 kr.
Tilkøb til alle julebuffeter
- Stegt fiskefilet med remoulade og citron. Pris pr. kuvert 25 kr.
- Rejer med halv æg og mayonnaise. Pris pr. kuvert 25 kr.
- Røget laks med asparges og sauce lime. Pris pr. kuvert 30 kr.
- Gravad laks med sennep/dild dressing. Pris pr. kuvert 30 kr.
- Sylte med sennep og rødbeder. Pris pr. kuvert 26 kr.
- Frikadeller med rødkålssalat. Pris pr. kuvert 25 kr.
- Ribbensteg med rødkål. Pris pr. kuvert 36 kr.
- Timianstegt andebryst med rødkålssalat. Pris pr. kuvert 40 kr.
- Lun leverpostej med champignon og bacon. Pris pr. kuvert 30 kr.
- Høns i asparges med tarteletter. Pris pr. kuvert 40 kr.
- Brie med druer og peberfrugter. Pris pr. kuvert 42 kr.
- Ris a la mande med kirsebærsauce. Pris pr. kuvert 45 kr.
- Brød og smør. Pris pr. kuvert 25 kr.
Mortens juletapas
Min. 6 kuverter
- Appelsinmarineret julelaks med krydderurter serveret med grillet asparges og appelsincreme
- Pandekagerulle med hvid fisk serveret med tigerrejer og limecreme
- Rosastegt andebryst serveret med syltede bær og ærteskud
- Røget svinemørbrad serveret med stegte bøgehatte og rødbedepesto
- Seranoskinke serveret med crudite af syltede urter og trøffelolie
- Sliders miniburger med krydret flæskesteg og rødkålssalat
- To slags ost serveret med marineret abrikoser
- Cheesecake med kirsebær
Pris pr. kuvert 280 kr.
- Brød og smør. Pris pr. kuvert 25 kr.