Menuforslag
Min. 10 kuverter
36.
- Flødelegeret svampesuppe, serveret med flutes
- Krydderkam med græske kartofler, blandet salat serveret med tomatsauce
- Hjemmelavet is med hindbærcouils
Pris pr. kuvert 220 kr.
37.
- Klar suppe med kød, melboller og urter serveret med flutes
- Kalvestegt stegt som vildt serveret med waldorfsalat, tyttebær, surt
- Hvide og brunede kartofler og vildtflødesauce
- Romfromage med kirsebærsauce
Pris pr. kuvert 230 kr.
38.
- Kogt høne i asparges sauce serveret med hjemmelavet muslingeskal
- Gammeldags oksesteg serveret med bønne saute, glaseret perleløg,
- Gulerødder, hvidekartofler og skysauce
- Citronfromage med flødeskum
Pris pr. kuvert 210 kr.
39.
- Hvidvins dampe lakse på pluksalat med rejer, asparges serveret med hummerdressing og flutes
- Stegt farseret kalkunbryst serveret med pommes hasselbach, grønsagstærte
- Blandet salat oh hønseskysauce
- Panna cotta med lakridscreme og hvid chokolade
Pris pr. kuvert 250 kr.
40.
- Fersk røget laks på sprød bund med spinat timbale, asparges, rejer serveret med sauce veret og flutes
- Helstegt oksefilet serveret med to slags gemuse, kartoffelsouffle og rødvinssauce
- Fransk chokoladekage serveret med appelsin/mandel kompot
Pris pr. kuvert 275 kr.