Menuforslag

Min. 10 kuverter

36.

  • Flødelegeret svampesuppe, serveret med flutes
  • Krydder-kam med græske kartofler, blandet salat serveret med tomatsauce
  • Hjemmelavet is med hindbærcouils

Pris pr. kuvert 220 kr.

37.

  • Klar suppe med kød, melboller og urter serveret med flutes
  • Kalvestegt stegt som vildt serveret med waldorfsalat, tyttebær, surt
  • Hvide og brunede kartofler og vildtflødesauce
  • Romfromage med kirsebærsauce

Pris pr. kuvert 230 kr.

38.

  • Kogt høne i asparges sauce serveret med hjemmelavet muslingeskal
  • Gammeldags oksesteg serveret med bønne saute, glaseret perleløg,
  • Gulerødder, hvidekartofler og skysauce
  • Citronfromage med flødeskum

Pris pr. kuvert 210 kr.

39.

  • Hvidvins dampe lakse på pluksalat med rejer, asparges serveret med hummerdressing og flutes
  • Stegt farseret kalkunbryst serveret med pommes hasselbach, grønsagstærte
  • Blandet salat oh hønseskysauce
  • Panna cotta med lakridscreme og hvid chokolade

Pris pr. kuvert 250 kr.

40.

  • Fersk røget laks på sprød bund med spinat timbale, asparges, rejer serveret med sauce veret og flutes
  • Helstegt oksefilet serveret med to slags gemuse, kartoffelsouffle og rødvinssauce
  • Fransk chokoladekage serveret med appelsin/mandel kompot

Pris pr. kuvert 275 kr.