Min. 12 kuverter.Brød og smør: 25 kr pr. kuvert. Buffet 41 Tunmousse på pluksalat serveret med marineret urter og sauce lime Pesto marineret rejer på sprød salat serveret med melonsalat Lun glaseret bayonneskinke serveret med stegte kartofler Grønsagstærte serveret med broccolisalat med ærtemole Blandet pluksalat med dressing Brie ost med druer Pris pr. kuvert 205 kr. Buffet 42 Laksemousse på salat bund serveret med aspargessalat og sauce andelause Kyllingsalat med sprøde grøntsager serveret med mango creme BBQ marineret svinefilet serveret med ovenbagte kartofler Helstegt kalveculotte serveret med tomatsalat med feta og rødløg Coleslaw med æbler og spidskål Oste anretning med to slags oste med frugter i skiver Pris pr. kuvert 210 kr. Buffet 43 Dampet hvid fisk hawaii på pluksalat serveret med ananas, rejer og karry creme Pandekageruller med laksemousse og sprøde urter Lun mørbradbøf i svampesauce serveret med stegte kartofler BBQ marineret ben serveret med colesaw Helstegt kalve culotte serveret med flødekartofler Blandet pluksalat med dressing Oste anretning med to slags oste med frugter i skiver Pris pr. kuvert 230 kr.