Min. 12 kuverter.
Brød og smør: 25 kr pr. kuvert.
Buffet 41
- Tunmousse på pluksalat serveret med marineret urter og sauce lime
- Pesto marineret rejer på sprød salat serveret med melonsalat
- Lun glaseret bayonneskinke serveret med stegte kartofler
- Grønsagstærte serveret med broccolisalat med ærtemole
- Blandet pluksalat med dressing
- Brie ost med druer
Pris pr. kuvert 205 kr.
Buffet 42
- Laksemousse på salat bund serveret med aspargessalat og sauce andelause
- Kyllingsalat med sprøde grøntsager serveret med mango creme
- BBQ marineret svinefilet serveret med ovenbagte kartofler
- Helstegt kalveculotte serveret med tomatsalat med feta og rødløg
- Coleslaw med æbler og spidskål
- Oste anretning med to slags oste med frugter i skiver
Pris pr. kuvert 210 kr.
Buffet 43
- Dampet hvid fisk hawaii på pluksalat serveret med ananas, rejer og karry creme
- Pandekageruller med laksemousse og sprøde urter
- Lun mørbradbøf i svampesauce serveret med stegte kartofler
- BBQ marineret ben serveret med colesaw
- Helstegt kalve culotte serveret med flødekartofler
- Blandet pluksalat med dressing
- Oste anretning med to slags oste med frugter i skiver
Pris pr. kuvert 230 kr.