Forretter

Der serveret flutes til alle forretterne.
Min. 10 kuverter.

Kolde forretter

1. Rejecocktail på rejer marineret på tre forskellige måder serveret på sprød salat og sauce lime.
Pris pr. kuvert 52 kr.

2. Huset varmrøget laks på bund af salat serveret med rejer, asparges og sauce verte.
Pris pr. kuvert 68 kr.

3. Pandekage roulade med røget forel i purløgscreme på leje af marineret salat serveret med krebsehaler, asparges og basilikum creme.
Pris pr. kuvert 62 kr.

4. Tunmousse på sprød salat serveret med marineret urter, rejer og en purløgscreme.
Pris pr. kuvert 48 kr.

5. Lufttørret skinke på leje af ærteskud serveret med mango, melonsalat serveret med pesto creme og grissini.
Pris pr. kuvert 60 kr.

6. Røget dyrekølle på marineret pluksalat med vild skovbær coulis og grillet asparges.
Pris pr. kuvert 65 kr.

Varme forretter

7. To tarteletter med høns i asparges sauce.
Pris pr. kuvert 55 kr.

8. Klar suppe med kød, melboller og urter serveret med flutes.
Pris pr. kuvert 48 kr.

9. Flødelegeret aspargessuppe med kødboller serveret med flutes.
Pris pr. kuvert 51 kr.

10. Legeret hummersuppe smagt til med cognac, serveret med krebsehaler, rejer og flutes.
Pris pr. kuvert 72 kr.