Efterårsmenuer 2025
Mortens Køkken tilbyder et bredt udvalg af lækre menuer til efterårets selskaber.
Efterårs buffet
- Ceviche af laks på sprød salat serveret syltede beder, marinerede æbler, kapers og sauce verte
- Hvidfiske-mousse på uret bund serveret med pesto-marinerede rejer og sauce lime
- Røget dyrekølle serveret med appelsinsalat og glaserede valnødder
- Krydderstegt kalveculotte serveret med nøddestegte kartofler
- Svampefarseret unghanebryst med mozzarella og parmaskinke
- Kålsalat med stegte blomkål, tranebær, ristede kerner og sennepsvinaigrette
- Årstidens salat med æble, blåbær, feta og dressing
- Æbletærte serveret med mandelcreme
Pris pr. kuvert: 270,- (min. 10 kuverter)
Efterårs tapas
- Ovnbagt torsk serveret på pluksalat med tigerrejer, græskarpuré og ristede nødder
- Rillette af røget laks med friske æbler og peberrod. Serveret på smørristet rugbrød
- Røget dyrekølle serveret med portvinsmarinerede bøgehatte og parmesanost
- Stegt kyllingebryst på pluksalat serveret med stegte blomkål med karamelliserede løg, røgede mandler og trøffel creme
- Sliders miniburger med pulled pork, spidskålssalat, marinerede rødløg og BBQ creme
- Rosastegt kalv serveret med grønkålssalat med pære, granatæble, hasselnød, tørret abrikos og krydderurtesauce
- To slags oste hybenkompot
- Chokolademousse med hvidt chokoladeskum serveret med rom-marinerede bær
Pris pr. kuvert: 290,- (min. 10 kuverter)
Til Mortensaften den 10.11.2025
– står der and på menuen
Duften og stemningen er noget ganske særligt – for ikke at tale om smagen.
Hos Mortens køkken kan du bestille and med tilbehør.
Vi har gjort det nemt for dig og forberedt en lækker menu til Mortens aften
Klassisk Mortens and stegt med æbler og svesker
Serveret med hvide og brunede kartofler, rødkål, surt, sødt og en skøn andesky sauce
Pris pr. kuvert 160 kr. min 2 kuverter
Tilkøb
Æblekage med makroner og hvid chokoladecreme
Pris pr. kuvert 40 kr.
Bestillingen
Anden skal bestilles på 21 63 47 87 Mortens køkken
seneste den 6/11 inden kl.18
Afhentningen af maden skal ske 10.11 i tidsrummet kl. 12 til 17
Sådan tilbereder du menuen derhjemme
And
Alubakken med anden stilles i en forvarmet ovn ved 190 grader og varmes i ca. 25 min.
Sovsen
Varmes op i en gryde – husk at røre i gryden.
Kartofler og rødkål
Kartoflerne opvarmes i en gryde med varmt vand og salt i 2,5 min.
De brunede kartofler varmes i oven i alubakken i på 190 grader i ca. 10 min.
Rødkålen varmes i en gryde med lidt vand i bunden