Nytårsmenu 2025
Min 2 kuverter.
Forret
Ovnbagt torsk med pesto og parmaskinke på bund af aspargessalat serveret i en cremet fiskesuppe med safran pyntes med grillede jomfruhummer.
Toppes med ærteskudsalat og dild olie
Dertil kuvertbrød og smør
Hovedret
Helstegt kalvemørbrad på bund af blomkålspure tilsmagt med timian
Serveret med saute af persillerod, stegte beder og svampe
Kartoffelroulade med spinat og soltørrede tomater dertil en portvinssauce
Pyntes med krydderurtesalat på toppen
Dessert
Fransk chokoladekage med hvid chokoladetrøffel på bund af bærkompot
Pris pr. kuvert 350 kr.
Skal bestilles inden 22/12 inden kl. 17
Maden skal afhentes d. 31/12 mellem kl. 10:00 og 12:00.
Maden leveres kold, men klar til ovn og gryder, og der medfølger brugsanvisning med.