Nytårsmenu 2025

Min 2 kuverter.

Forret
Ovnbagt torsk med pesto og parmaskinke på bund af aspargessalat serveret i en cremet fiskesuppe med safran pyntes med grillede jomfruhummer.

Toppes med ærteskudsalat og dild olie
Dertil kuvertbrød og smør

Hovedret
Helstegt kalvemørbrad på bund af blomkålspure tilsmagt med timian

Serveret med saute af persillerod, stegte beder og svampe

Kartoffelroulade med spinat og soltørrede tomater dertil en portvinssauce

Pyntes med krydderurtesalat på toppen

Dessert
Fransk chokoladekage med hvid chokoladetrøffel på bund af bærkompot

Pris pr. kuvert 350 kr.

Skal bestilles inden 22/12 inden kl. 17

Maden skal afhentes d. 31/12 mellem kl. 10:00 og 12:00.

Maden leveres kold, men klar til ovn og gryder, og der medfølger brugsanvisning med.