Min. 2 kuverter
Nytårsmenuen skal bestilles inden d. 22/12-23 kl. 17.00 og afhentes d. 31/12-23 mellem kl. 10.00 og 12.00. Maden leveres kold men er klar til at blive varmet i ovn og i gryder. Der medfølger varmeanvisning.
- Forret
Pocheret torsk på bund af smørvendte urter serveret i en cremet hummerbisque toppet med ærteskud-salat og dildolie. Hertil brød og smør.
- Hovedret
Helstegt kalvemørbrad på bund af blomkålspure serveret med glaseret persillerod, stegte svampe og pommes duchesse rørt med parmesanost og timian. Dertil en portvinsglace. Pyntes med krydderurtesalat på toppen.
- Dessert
Fransk chokoladekage med hvid chokoladetrøffel på bund af bærkompot, pyntet med friske hindbær og chokoladerør.
Pris pr. kuvert 360 kr.