Buffet 1
Min. 10 kuverter
- Tunmousse på sprød salat serveret med marineret urter, asparges og sauce verte
- Limemarineret rejer på pluksalat serveret med melonsalat, syltede rødløg og sauce lime
- Basilikummarineret svinekam serveret med flødekartofler
- Helstegt kalveculotte med krydderurter
- Stegte kartofler med rosmarin
- Broccolisalat med bacon og ristede kerner
- Årstidens salat med dressing
Pris pr. kuvert 240 kr.
Buffet 2
Min. 10 kuverter
- Pandekageroulade med røget laksesalat på pluksalat serveret med syltede urter og sauce lime
- Pestobagt torskefilet serveret på urtebund med tigerrejer og limecreme
- Parmaskinke på leje af ærteskud serveret med fennikelsalat og rygeostcreme
- Helstegt kalveculotte med flødekartofler
- Sliders miniburger med pulled pork, coleslaw og BBQ creme
- Mortens frikadeller og mormors kartoffelsalat med purløg
- Stegte kartofler med rosmarin
- Årstidens salat med dressing
- Pastasalat i sauce verte med syltede rødløg
Pris pr. kuvert 260 kr.
Buffet 3
Min. 10 kuverter
- Varmrøget peberlaks på pluksalat serveret med sprøde urter og purløgscreme
- Rødspætteroulade på salatbund serveret med limemarineret rejer, asparges og sauce lime
- Bresaola på leje af ærteskud serveret med fennikelsalat og rygeostcreme med sesam
- Helstegt kalvefilet serveret med rødvinssauce
- Fyldte pandekager med oksekød og salsasauce
- BBQ marineret svinekam med krydderurter og flødekartofler
- Stegte kartofler med rosmarin
- Græsk salat med feta, oliven og syltede rødløg
- Årstidens salat med dressing
Pris pr. kuvert 275 kr.
Tilkøb af dessert til buffeterne
- Brød og smør. Pris pr. kuvert 20 kr.
- Frugttærte med vaniljecreme. Pris pr. kuvert 50 kr.
- Tre slags ost med afskårne frugter. Pris pr. kuvert 42 kr.
- Frugtfad med afskårne frugter og forskellige bær. Pris pr. kuvert 35 kr.
- Chokoladekage med vaniljeis. Pris pr. kuvert 58 kr.
- Pandekage med hjemmelavet bærcoulis og vaniljeis. Pris pr. kuvert 55 kr.
Tapasbuffet
Min. 10 kuverter
- Pestobagt torskefilet serveret på urtebund med tigerrejer og limecreme
- Limemarineret rejer på pluksalat serveret med grillet asparges, melonsalat og urtecreme
- Vitello tonnato, tynde skiver af rosastegt kalv, serveret med marineret rødløg og tunsauce
- Parmaskinke på leje af ærteskud serveret med grillede tomater og pestocreme
- Sliders miniburger med pulled pork, coleslaw og BBQ creme
- Pankopaneret kyllingefilet serveret med chili aioli
- Tomatsalat med oliven, feta og basilikumolie
- Høns i aspargessauce med tarteletter
- Spansk chokoladekage med hvid chokoladecreme
Pris pr. kuvert 295 kr.
Tre retters menu
Min. 10 kuverter
Forslag 1
- Muslingeskal med høns i aspargessauce
- Glaseret skinke serveret med to slags gemyse
- Smørstegte kartofler og rødvinssauce
- Hjemmelavet jordbærislagkage med pynt. Serveret med jordbærsauce
Pris pr. kuvert 225 kr.
Forslag 2
- Varmrøget peberlaks på pluksalat serveret med marineret urter, rejer, asparges, sauce lime og flutes
- Helstegt kalvefilet fra Himmerland serveret med to slags gemyse, tomatsalat, kartoffelsouffle og sauce italienne
- Chokoladebrownie serveret med bærkompot og vaniljeis
Pris pr. kuvert 270 kr.