Mortens juletapas
Min. 10 kuverter
- Appelsinmarineret julelaks med krydderurter serveret med grillet asparges og appelsinsirup
- Ovnbagt torsk med bacon serveret med rødbedepesto, store rejer og dildolie
- Rosastegt andebryst serveret med syltede bær og ærteskud
- Røget dyrekølle serveret med stegte bøgehatte og portvinsglaseret valnødder
- Seranoskinke serveret med crudite af syltede urter og trøffelolie
- Sliders miniburger med krydret flæskesteg og rødkålssalat
- To slags ost serveret med marineret abrikoser
- Cheesecake med rommarineret makroner og kirsebærgele
Pris pr. kuvert 270 kr.
- Brød og smør. Pris pr. kuvert 25 kr.
Nytårsmenu 2022
Skal bestilles senest d. 23/12 kl. 17.00
Maden skal afhentes d. 31/12 mellem kl. 10.00 og 12.00. Maden leveres kold, men der medfølger vejledning til hvordan maden skal varmes og anrettes
Min. 2 kuverter
Forret
- Laksefarseret rødtunge paupiette på bund af smørdampet urter, serveret i en cremet fiskesuppe, toppet med ærteskudsalat og dildolie. Hertil brød og smør
Hovedret
- Helstegt kalvemørbrad på bund af blomkålspure smagt til med timian og brunet smør. Serveret med ristede bøgehatte, råsyltede tyttebær, kartoffeltårn med spinat, rødløg og parmesanost. Dertil en rødvinsglace og pynt af krydderurtesalat på toppen
Dessert
- Hvid chokolademoussekage på bund af bærkompot, pyntet med friske hindbær og chokoladerør
Pris pr. kuvert 370 kr.